Record

He kleine, hoe gaat ie? Long time no see, huh?
Ha, ouwe zwabber, ’t gaat goed, heel goed zelfs?
Toe maar, toe maar… vertel.
Nou, ik verveelde me laatst een beetje dus ik dacht. ’t wordt weer tijd voor wat geintjes.
Dat betekent meestal dat jij je weer in de nesten…
Dus ik naar zo’n viaduct, graai een steen uit de stoep en doe net of ik hem op een auto wilde gooien. Alleen maar alsof hoor. Maar schrikken…..man…er vlogen gelijk twee auto’s de parkeerstrook op. Hahahahaha….de wezeltjes…
Maar dat doe je….
Maar wel dat ik meteen herkend werd door een voetganger.
Maar dan kun je….
Nou, ik meteen naar huis. Heb ik bij boekwinkel Mullers nog effe een raampie ingetikt.
Joh, hoe kun je….
Ja, hij stond net in de etalage. Had ik effe niet gezien. Nou en toen ‘s-avonds in de disco heb ik nog effe met Hanneke staan bangen. Je weet hoe dat gaat, pilletje, nog een pilletje (makkelijk voor mij als dealer natuurlijk)…en we belandden buiten…Nou toen heb ik haar effe lekker …je weet wel…van Jetje en zo….
Wilde ze dat? Kan ik me van Hanneke niet…
Nee man, natuurlijk wilde ze niet. Maar ze had niks te willen…hahaha. Ze wou haar mobieltje nog bellen. Nou, met dat mobieltje ken ze nou nooit meer bellen.
Je bent toch echt een gore sch…..
Kom op man, hoe was je vroeger zelf. Doe niet zo braaf. Nou goed, toen heb ik de maandag daarop een paar flessen rum buitgemaakt bij Gall en Gall. Stom wijf had niets in de gaten natuurlijk. Want ik rekende wel een paar flessies cola af. Maar die flessen had ik in mijn tas gestopt toen ze even moest bellen. Alleen jammer dat ze zo klotsten, die flessen. Toen had ze het alsnog in de gaten. Maar toen was ik al twee hoeken om. Hahaha, de trut.
Kleine…moet je nou eens luisteren….
En weet je wat. Met een paar bellen rum op, jonge….ken ik toch zo lekker drummen. Vooral ‘s-nachts. Ik kon er gewoon niet meer mee ophouden. De buren natuurlijk bonzen, bellen, schreeuwen, dreigen….gaaf man, te wauw gewoon….dee ik er nog effe een scheppie bovenop. Ik overtrof mezelf mag ik wel zeggen.
…..Kleine…..
Nou en een dag later schrok ik wel even want ik had net bij Jansen de etalageruit zwart staan verven…ik was er net mee klaar en ik stond alleen nog effe in zijn brievenbus te zeiken…zeg maar om het een beetje leuk af te maken…. en toen werd ik in mijn kraag gegrepen door zo’n pet….een diender zeg maar. Knijpen dat die lul kon man….niet te kort. Effe later werd ik het bureau binnengebracht. Nou…er vlogen gelijk nog een stuk of zeven agenten op mijn nek. Ze zochten me allemaal….hahaha… ze hebben me na een paar dagen weer naar huis gestuurd. Volgende maand ga ik de jeugdrechter mooi een rad voor zijn ogen draaien.
Nou, je zal toch wel een flinke douw krijgen, kleine. En ik moet je eerlijk zeggen. Ik hoop dat ze je heel wat jaren opsluiten. Wat een klootzak ben jij zeg!
Ach, wat nou. Ik zeg gewoon dat ik uit een gebroken gezin kom en dat wij vroeger door mijn vader geslagen werden. Bovendien ben ik pas 15. Nee, dat gaat allemaal wel meevallen.
Maar in elk geval krijg je een strafblad. man. Ik tel al minimaal acht delicten. 
Maakt dat nou allemaal uit…
Maakt je niet uit?
Nee, want zo kom ik wel mooi in het Guinessbook of records, hahahaha. Nou doeiiii!!

Dit bericht werd geplaatst in verhalen fictie. Bookmark de permalink .

Ja, schrijft u maar.....

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s